páros, PORTRÉ és esküvő fotózás

A fényképezőgép mögött...


Sziasztok, Évi vagyok!


Kiver a víz, ha valaki azt kéri, nézz a kamerába és mosolyogj? Engem nem is kicsit... ilyenkor semmi őszinte nincs a végeredményben, szörnyen nézek ki a képeken. Ezért áll közel a szívemhez a dokumentarista jellegű irányzat. Beállított pózok helyett inkább apró instrukciókat kaptok, hogy folyton mozgásban legyetek, így igazán el tudtok lazulni, és valódi, őszinte pillanatokat örökíthetünk meg a portré és páros fotózásokon, és persze a meghitt hangulatú esküvőtökön!

 

 

Én nem csak pár képet szeretnék kattintani rólatok, arra vágyom, hogy élvezzétek azt az időt, amit együtt töltünk! Ugráljatok, nevessetek, szaladgáljatok, csináljunk ezekből a pillanatokból olyan emlékeket, amelyekre később boldogsággal gondolhattok vissza!

LOVE STORIES

Rebeka és Olivér a Hotel Oktogonban

(hamarosan)

Dóri és Attila jegyesek!

(hamarosan)


 


Ezeken a helyszíneken 20% kedvezménnyel 

fotózom az esküvőtöket!


A 2024-es és a 2025-ös szezonra hét esküvői helyszínre tudtok kedvezményes esküvői fotózást foglalni! Bizony, szerintem szuper lehetőség! Miért találtam ki ezt? Szeretném megtölteni a portfólióm csodás fényképekkel, hogy még több olyan párral találkozhassak, akikkel egy húron pendülünk. Ezen felül persze odáig meg vissza vagyok ezekért a helyszínekért, így egy ideje már felkerültek a bakancslistámra.


1 / 3

1 / 3

Eszti & Feri


Nem tudunk elégszer hálát adni Évinek! Őszintén megmondom, hogy elég nagy kérdőjel volt bennünk, hogy vajon hogyan fog zajlani ez a jegyes fotózás. De drága Évinek hála, már az első két mondat és kattintás után feloldódtunk. Sosem gondoltam, hogy lehet ennyire természetesnek és “ugyanolyannak” lenni a kamera túloldalán. Megható érzés volt végigjárni az első randink helyszíneit. Csoda volt ez a nap! Nem is kérdés, hogy Évi fogja az esküvőnket is megörökíteni!

1 / 3

Mészáros-Fridrich Fruzsina 


A legnagyobb szívvel ajánlom Évit! Kedves, rugalmas, figyelmes, a fotózás nagyon jó hangulatban telt, nem feszengtünk, mindenre odafigyelt! Mindenkinek ilyen fotózást/fotóst kívánok a nagy napra! A fotók láttàn pedig elállt a szavunk! Imádtuk, hogy tele van az album pillanatképekkel, és nem a tökéletesre beállított pozíciók, amin kötelezően mosolygunk! Imádtuk, köszönjük a munkád!

1 / 3

Vecsei Lili


Csodás napot töltöttünk együtt Évivel és nagyon hálás vagyok a végeredményért! Imádom a sorozat minden képkockáját, biztosan nem ez volt az utolsó alkalom, hogy Évi kamerája elé álltam.♥️

Kövess az Instagramon!
@evaarvaiphoto