külföld
május 08., 18:33

Ha az ENSZ megszavazza, hogy Srebrenicában a 8000 bosnyák tömegsírokba lövése népirtás volt, a szerbek kikiáltják a függetlenségüket - fenyegetőzik Dodik. Orbán és Putyin patronáltja idáig csak blöffölt, de most tényleg léphet, eszkalálva a Balkánon a feszültséget. A magyar kormány most is a szerbekkel és az oroszokkal van, ezért Szijjártóék inkább nem szavazzák meg, hogy genocídium volt.

belföld
május 08., 17:54

Jól jön a gyerekek szállításához, és spórolni is lehet vele, mondták, úgyhogy kaptak rá ötmilliót a Fidesz-közelieket támogató Városi Civil Alapból. Az akadémia elnökét közben Ferencvárosban indítja a Fidesz.

belföld
május 08., 15:25

Észak-koreai módszereket gyanított abban, hogy a tüntetésről nem tudtak élőzni, és rendőrökről terjesztette, hogy blokkolják a hálózatot. A képen azonban egy sima szolgálati rádió van, és a hálózat máskor is gyakran elmegy nagyobb rendezvényeken.

POLITIKA
május 08., 17:50

És külön képviselőjelöltjeik lesznek, mivel nem tudtak megegyezni arról, hogy hány hely jár a szocialistáknak.

Meghalt Steve Albini

61 éves korában, szívrohamban halt meg az amerikai underground rock ikonikus alakja.

GYÁSZ
május 08., 16:55
POLITIKA
május 08., 16:06

Az egykori kisgazda politikus fotójával már alig-alig találkozni. Körtvélyesi Attiláéval, a Fidesz új polgármesterjelöltjéével annál inkább – van, hogy egy oldalon négyszer is. Az újságot azzal nem lehet vádolni, hogy elhallgatja az ellenzéket.

POLITIKA
május 08., 12:14

Lehet tibeti zászlókat lengetni, csak a kínai elnök meg ne lássa.

KULTÚRA
május 08., 17:02

„Ennek a csatornának joga nincsen kérdezni! Olyan szinten pusztítják a magyar ember lelkét, maga személyesen is, ön is.”

POLITIKA
május 08., 09:35

Ő az iráni atomfegyverprogram egyik atyja, aki még iráni mércével is keményvonalas vallási-politikai szélsőségesnek számított. A dzsihádista politikus meghívásáról Budapesten mindenki hallgat.

háború
május 08., 16:02

Andrzej Duda valóban felvetette annak lehetőségét, hogy a jövőben amerikai nukleáris fegyvereket telepítsenek Lengyelország területére, de erről még semmilyen NATO-döntés nem született, és a lengyel vezető politikusok között sincs teljes egyetértés a kérdésben.

külföld
május 08., 11:55

Szabadkereskedelmi megállapodás, szerb tudósok képzése Kínában, Vucsics által személyesen felszolgált bor – így zajlik a kínai elnök belgrádi látogatása, ami ráadásul szimbolikus dátumhoz kötődik.

oktatás
május 08., 11:39

„Elég volt leolvasni az adatokat, minimális ismerettel meg lehetett oldani” - mondta a Történelemtanárok Egyletének alelnöke az egyik feladatról.

vélemény
május 08., 11:59

Mi okból tartjuk fönn a középiskolai záróvizsga intézményét? Hagyomány, mérhetőség, vagy a társadalmi struktúrák, hierarchiák, elitek újratermelése? A Monarchiában vezettük be, legfőbb ideje megszabadulni tőle!

belföld
május 08., 12:05

Hazugság, hogy a DK egy kék Fidesz – mondta Dobrev Klára a 444-nek Magyar Péter kijelentéséről. Az Orbán-rendszer leváltása érdekében ugyanakkor bárkivel kész együttműködni.

POLITIKA
május 08., 08:42

Azt írták, a gyermekvédelmi törvényhez kizárólag olyan módosítást támogat, ami szigorítást tartalmaz.

tudomány
május 08., 15:07

A Földtől 41 fényévre található 55 Cancri e-nek vastag, szén-monoxidban és szén-dioxidban gazdag légköre lehet, amit a felszínét borító magmaóceán tart fenn. Ez az első alkalom, hogy légkört mutatnak ki egy kőzetekből felépülő exobolygó körül.

magyar
ÉLET
május 08., 09:35

A miniszterelnök lánya egy színes, szagos és csillogó videóban mutatta meg, ahogy Dobó Katának, Rubint Rékának, Rogán Cecíliának és Vasvári Viviennek, illetve még sok más, hasonlóan glam arcnak bemutatta új brandjét.

Már 6,3 millió forint Orbán Viktor fizetése

A többi európai ország átlagbéréhez és az országok vezetőinek fizetéséhez viszonyítva Orbán Viktor jár a legjobban a miniszterelnökök közül.

PÉNZ
május 08., 10:24

A TASZ ügyfelének munkájára több mint húsz évig semmi panasz nem volt, de a minisztériumnak nem tetszett a Nagy Mártont ábrázoló mém. A bíróság ugyanakkor megállapította, hogy nem volt jogszerű a kirúgása, sőt többmilliós kártérítést is megítélt neki.

belföld
május 08., 05:32

Rendkívül hasznos Pekingnek, ha van egy jóbarát az Unión belül, aki sportot űz abból, hogy szembemenjen nagyjából bármilyen közös uniós állásfoglalással. Gazdaságilag egyáltalán nem számítanának kirívónak az EU-ban a magyar-kínai kapcsolatok – ha a kormány nem tálalná ezeket ilyen látványosan.

POLITIKA
május 08., 04:04

Szülei cége nemcsak munkához, de értékes ingatlanhoz is jó áron jutott az elmúlt években.

Sok választó fog meglepődni, amikor szembesül azzal, hány papírt adnak a kezébe a választás napján.

POLITIKA
május 07., 18:10

Miközben megpróbálták kijavítani a gyermekvédelmi törvény hibáit, kiderült, hogy a papoknak az új szabályok szerint sem kellene jelenteniük, ha gyónás során pedofil bűncselekményekről szereznek tudomást.

gazdaság
május 08., 08:19

A 2022-es rekordaszályra reagálva az Orbán-kabinet az ország nagy részén kivitelezhető vízvisszatartás helyett a mezőgazdasági területek alig pár százalékán megoldható hagyományos öntözést fejlesztését támogatja közpénzmilliárdokkal.

video
május 07., 16:00

Mit szólnak ahhoz, hogy Magyar Péter szerint ők a kék Fidesz? És ahhoz, hogy sokkal nagyobb rendezvényeket tart? Dobrev Klára szerint rengetegen élik összeszorított fogakkal a mindennapjaikat.

POLITIKA
május 07., 17:49

A miniszterelnök több lapot is beperelt ugyanazért a sajtószemléért.

POLITIKA
május 07., 16:20

Kinevezhette volna államtitkárnak Magyart, de fel sem merült benne, hogy alkalmas lenne a feladatra, állítja a miniszter.

POLITIKA
május 07., 15:14

A tizenkét fős listákon hat név ugyanaz. Ráadásul két polgármester-jelölt és egy képviselő-jelölt rá sem került.

szolgálati közlemény
május 07., 18:38

Jobban ismered nálunk az országot? Várjuk a tippeket a 444 jó hely Magyarországon kalauzba!

podcast
május 07., 14:06

Kedd van, szabad a Borízű. Leszbikus–katolikus tűsarkúmeccs, a második ál-Soltész Rezső, látványos szakítás az Apple-lel, extrém életvitel az autópályán, Öltönyös Tibi holisztikus nyomozóirodája, szereti a tehén a kokakólát, Hitler és Derrick, két jóbarát. A kínai néni leleplezése.

külföld
május 07., 07:39

Túl sok mindent gyanúsan olcsón önt a világpiacra Kína, panaszkodik egyre több ország. A kínai elnök akkor érkezik Európába, amikor nem látszik, hogyan kerülhetné el Kína a kereskedelmi háborút a világ nagy részével.

belföld
május 07., 09:10

Kénytelen-e minden idők leggyöngébb EP-választási szereplésével szembenézni a Fidesz? Történetének legsúlyosabb válságába jut a Momentum? A DK helyett a Tisza Párt lesz az ellenzék vezető ereje?

TÁMOGATOTT TARTALOM
gyerek
május 07., 06:36

Ahhoz, hogy megvalósulhasson ez a rengeteg program, amelyek szó szerint megváltoztatják a gyerekek és családjaik életét, közösségi erő kell.